NiBlog - Mrtnovo spletno smetišče

Send e-mail

Search

SiteMap

Home

Last 5

Top 5

Info

Dobrodošli...

Čestitam! Pravkar ste pristali na smetišču!

Zakaj smetišču, se sprašujete. Takole gre zgodba...

Moje ime je Martin Trampuš.

Na ta svet sem privekal davnega leta 1969, natančneje 15. avgusta in tako še ravno ujel začetek Woodstock Music and Art Festivala. A se ga vseeno nisem udeležil, ker sem bil takrat star ravno 0 dni.

Ja, vem, gotovo želite nekoliko hitrejšo razlago. Ampak jaz rad nakladam... Bom pohitel, obljubim.

Namesto na Woodstock sem raje počakal nekaj let in šel v osnovno šolo, potem v srednjo šolo, pa k vojakom, pa na faks, pa v službo, vmes enkrat sem si ustvaril družino, in po spletu zelo zanimivih okoliščin pristal v sedanji službi.

In ker pri nas ravno delamo spletne strani, bi bilo logično, da imam tudi jaz svojo. Ampak kaj dati nanjo? Ali svet res rabi še eno stran v stilu

Zdravo, jaz sem Martin, to je slika mojega avta, mojega motorja, mojega psa in moje brisače (ja, tudi jaz berem H2G2)?

Res, da se mi svet občasno malo zameri, ampak toliko pa spet ne. In tako sem mirno živel brez svoje strani.

Vmes sem sicer registriral domeni trampush.com in trampus.si, kar je imelo za posledico, da moji hčeri nihče ni verjel, da ima e-mail <njeno ime>@trampus.si. Ampak strani si še vedno nisem postavil.
Preprosto sem preveč neurejen (razmetan, "našarjen" zblojen, odbit in kar je še takega), da bi lahko imel stran, ki bi vsaj malo spominjala na kolikor toliko urejeno spletno mesto.
Vmes so se pojavili blogi, kamor vsi, ki so In in Trendi, hkrati pa si ne znajo ali nočejo postaviti spletne strani, mečejo svoje umotvore. A mene še vedno ni premaknilo. Ne, sem rekel, tudi bloga ne rabim!

In zakaj sem si potem enkrat premislil in si vseeno postavil stran?
Ker sem ugotovil, da je stran LAHKO NEUREJENA. Stran je lahko zblojena, razmetana, šlampasta, nepopolna, nedokočana,... skratka, moja stran je lahko taka, kot sem jaz!

In če bo vsa nasmetena, naj se imenuje smetišče!
Ja, Mrtnovo spletno smetišče!
Zmaga!

Torej, še enkrat:

Dobrodošli na smetišču!

 

 
© 2006 MrTn crazy designs. Valid CSS & HTML.